HU/EN/DE/SK

Szervezett túrák

Hagyományos túrák

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány önkéntesei rendszeresen szerveznek kirándulásokat a Visegrádi-hegységben és a Pilisben.

Túráink kiindulási és célállomása általában az Alapítvány székháza, a Zsindelyes Vendéglő, amely saját parkolójában sporttársaink számára ingyenes parkolást biztosít.

Túráinkról a Hírek, aktuális menüpontban, illetve Facebook-oldalunk üzenőfalán adunk tájékoztatást, illetve ezen honlap hírlevélszolgáltatására feliratkozva értesülhettek.

További szervezett túrák Dobogókőre:

Spirituális túrák

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány a Zsindelyes Vendéglőtől 3-4 órás spirituális túrákat szervez.

A túrák tavasztól őszig szombat délelőttönként 10:00-kor indulnak. Jelentősebb eső vagy vihar esetén a túrák elmaradnak. Jelentkezés: dobogoko@gmail.com címen lehetséges (nem kötelező).

A túrák egykori királyaink koronázását megelőző beavató útvonalán haladnak, amely felülnézetből kifeszített szárnyú Turul madár kontúrját ábrázolja.

A Szent Ligetbe (Tündérkertbe, Katlanba) való belépés teljes csendben, befelé figyeléssel történik. Egyrészt Őseink iránti tiszteletből, másrészt a „szív hangjára” való odafigyelés miatt. Ezt kérjük minden résztvevőtől tudomásul venni és tiszteletben tartani.

Őseink által ezen az útvonalon a fény és szeretet erejéhez kapunk beavatást. Túravezetőink: Lőrincz László vagy Árpi

A túrán résztvevőktől, 1.000 Ft hozzájárulást kérünk a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány támogatására.

Szállás:

Immár hét jurta áll a hozzánk látogatók rendelkezésre, mely a zarándokok számára kedvezményes szálláslehetőséget is biztosít. A jurták téliesítettek, fűtöttek, egész évben használhatóak. További információ és foglalás: www.dobogokojurta.hu

Étkezés:

Zsindelyes Vendéglőben - bővebb információ itt: www.zsindelyesvendeglo.hu

© Dobogókőért Közhasznú Alapítvány - Minden jog fenntartva
Weboldal: