Spirituális túra Dobogókőn


Minden szombaton - amennyiben az időjárás engedi - 10 órakor Dobogókőről, a Zsindelyes Vendégháztól (Makovecz Zsindelyes) 3-4 órás spirituális túra indul. Gyülekező 9:45 - 10:00 között a Zsindelyesnél.

A túrák egykori királyaink koronázását megelőző beavató útvonalán haladnak, amely felülnézetből kifeszített szárnyú Turul madár kontúrját ábrázolja.

Képek a túra útvonaláról >>           Az útvonal túraleírása >>

A Szent Ligetbe (Tündérkertbe, Katlanba) való belépés teljes csendben, befelé figyeléssel történik.
Egyrészt Őseink iránti tiszteletből, másrészt a „szív hangjára” való odafigyelés miatt. Ezt kérjük minden résztvevőtől tudomásul venni és tiszteletben tartani.

Őseink által ezen az útvonalon a fény és szeretet erejéhez kapunk beavatást. Túravezetőink: Marosán Judit, Lőrincz László, Weinber Szilárd, Rakk Ilona. Tiszteletbeli tag: Hummel Rozália.

 

A túrán résztvevőktől, 1.000 Ft hozzájárulást kérünk a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány támogatására.

Szállás:

Az Alapítvány faházán kívül immár hat jurta áll rendelkezésre, mely a zarándokok számára kedvezményes szállást biztosít: http://www.dobogokojurta.hu/

Étkezés:

Akik a túra után a Zsindelyes Vendéglőben ebédelnek (a túra elején egyeztetve), azok számára egy ingyen üdítőt adunk ajándékba!

A túrák befejezéseként a Zsindelyes Vendégház vegetariánus menüvel is várja a résztvevőket, mely levessel együtt 1.300 Ft. Csak leves 600 Ft, csak vegetariánus főétel 900 Ft. Ugyanakkor a hagyományos ételek széles választéka is megtalálható az étlapon. A ház különlegessége a gyömbér ital mely forrón és hidegen is kapható. Decije 200 Ft, menüben 3 dl 400 Ft-ért kapható.

Várunk szeretettel!

 

 

Ajánlatunk:

Szállás Dobogókőn, egy különleges helyen, egész évben használható fűtött jurtákban >>

Étkezés Dobogókőn a Makovecz Imre tervezte Zsindelyes Vendéglőben >>

Rendezvények Dobogókőn a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány szervezésében >>

Síelés a Dobogókő Sícentrumban >>

 

Egy kicsit ezzel is segítheted a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány munkáját:

 

Zsindelyes Vendégház a facebook-on

Dobogókő Sícentrum a facebook-on

 

Alapítványunk - rendezvények

Jurtaszállás

Dobogókő Sícentrum